Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

АКТУАЛНО

Хората за него са насекоми





Вижте им очите преди да станат „господари“ и след, ние за тях сме насекоми“, коментира той противоконституционния отказ на оставката на депутата.

Според него БСП в момента е по-близо до фашизма, отколкото до марксизма, а това се вижда от сменения въпрос за инициирания от тях референдум, който гласи: Против ли сте НС на Република България да ратифицира така наречената Истанбулска конвенция от 11.05.2011 г.?

„Цялото общество се занимава да протестира срещу една власт, която си е втълпила, че е завинаги и е тотална. Този начин на управление, все едно има групировка, а не представителна власт, ще доведе до още протести. Двете лъвчета са символ на безобразията на управляващите. Законите отдавна са отслабени нарочно, от факта, че Бойко постигна сливане на власите“, каза Дайнов.

Политологът доц. Мария Пиргова посочи, че има протести по различни теми, защото има подмяна на дневния ред с проблеми, които не са важни за обществото.

Говорим за лъвчетата, но няма информация за приватизацията на болницата в Стара Загора, Борисов си позволи нагло да лъже пред Европейския парламент, че сме вкарали 17 000 нови ученици в системата, а цифрата е 3000. Не може да се управлява с лъжа и популизъм. Тези протести са срещу Бойко Борисов, който управлява като цар и преразпределя бизнеси. Има феодално управление под шапката на Бойко Борисов“, посочи. Доц. Пиргова.

„ГЕРБ правят в парламента каквото си искат, сега са взели противоконституционно решение и не ги интересува. Парламентът спря да върши ролята си на парламентарна власт. Протестите ще бъдат против това, че обществото не се управлява по Конституция и сливането на властите“, допълни Пиргова.









Може да харесате

ФОКУС

Дългата история на атентата в Подмосковието. Скритата програма на евроатлантическата хегемония Александър Кертин за “Списание Зора”, учител по история във Втора английска гимназия. Автор...

ВОЙНА

Пиша това във връзка с последните ужасни събития. Видимо е, че на нашата прекрасна земя има хора (дали са точно хора никой не може...

ФОКУС

Проф. Андрей Пантев: Човечеството е прекалено ангажирано с готвене, с гледане на мачове, но не вижда, че идва глобален конфликт Проф. Андрей Пантев: Светът...

ФОКУС

Министерството на отбраната на Руската федерация публикува потенциален план за атака на НАТО срещу страната ни. Това може да бъде операция въздух-земя или въздух-море....

СЛУШАЙТЕ РАДИО