Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

БЪЛГАРИЯ

Борисов буквално ограбва България и народа!





Бареков изригна: Пладнешки грабеж! Вижте колко пари са откраднали хората на Борисов само от еврофондовете!

Равносметката след 11 години членство на България в ЕС е буквално трагична и с почти нулева полза за народа.

Това написа евродепутатът Николай Бареков в профила си във Фейсбук.

„11 години в ЕС, 11 години бедност за хората и рай за управляващите. 30 милиарда евро „усвоени“ от фондовете, а от тях 27 милиарда безнаказано откраднати от управляващите. От парите, които ЕС е отпуснал за България само 3 милиарда са действително изразходени по предназначение и то какво предназначение? Една част в малка, цялата в дупки магистралка и няколко все още недовършени водни проекта и мистериозни язовири, а една четвърт пък са отишли за метростанции. И толкова!

Имаме и завод за боклук, но не работи. Цъфнаха градинки и площадки по големите градовете, направени набързо и до няколко години просто ще се сринат, защото няма пари за поддръжка, а плочките са трето качество и вече се чупят. Асфалтът и той се рони. По три пъти се преасфалтираха улици, а поръчките се даваха на „наши хора“, които вложиха повече пори в джоба си, а по-малко в ремонтите.

След като кметовете на ГЕРБ и Цветан Цветанов избягат в чужбина или влязат в затвора, всичко ще е рухнало, категоричен е Бареков и припомни, че дори новите автобуси в градовете са купени втора ръка от бракуваните в богатите европейски държави като Германия, Холандия, Швейцария. А за сделките са взети комисионни.

Изгубихме и 2 милиона българи, които избягаха в чужбина, за да се спасят от мизерията. Образовани хора се превръщат в евтина работна ръка и движат икономиката на Европа, но не и нашата.

Десетки български градове се обезлюдиха и заприличаха на села от градски тип. Видин, Монтана, Враца, Сливен, Ловеч, Ямбол, Разград, Хасково, Добрич, Шумен, Силистра и други окръжни градове са буквално празни. Всеки бяга в София, или в чужбина. България се превърна в интелектуален и кръвен донор на ЕС. Страната ни е изсмукана отвсякъде и не печели от членството си в ЕС, а само губи. Губи, защото парите отиват в джобовете на управляващите и техните кумове, баджанаци, спонсори и цялото изродено и алчно обкръжение на властта.

Кой е виновен? Политиците от партията, която е на власт? Те работят рамо до рамо с безскрупулните евробюрократи, но това наивният и прост масов избирател не го знае.

Умните и отчаяните бягат, за да оставят простите да избират наглите управници да ги доограбват, окичени във вечна власт.

България умира, категоричен е Бареков, а нейни гробокопачи са алчните управници и кохортата им.

Оставяме думите му без коментар…









Може да харесате

СКАНДАЛ

Президентът на САЩ Джо Байдън отново си позволи да се изкаже обидно по адрес на руския лидер Владимир Путин, като го нарече „касапин“. На...

ПОЛИТИКА

Радев пред трудна дилема. Остана почти без избор и предупреди: Ще направя всичко възможно да не се стигне до конституционна криза! Българският президент Румен...

СВЯТ

САЩ, Великобритания и Украйна стоят зад терористичния ок в “Крокус сити хол”. Това съобщи пред журналисти шефът на руската Федерална служба за безопасност Александър...

СКАНДАЛ

Нещо се случва с наркомана Кирил Петков. Прекалил ли е? Лошо ли му е? В гърлото ли си бърка? Неуместна сцена се разигра днес...

СЛУШАЙТЕ РАДИО