Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

БЪЛГАРИЯ

МОСКОВСКИ УБИ ДЕТЕТО СИ – ТЕЛЕВИЗИИТЕ МЪЛЧАХА





МОСКОВСКИ УБИ ДЕТЕТО СИ – ТЕЛЕВИЗИИТЕ МЪЛЧАХА. ДНЕС НЯКАКВА МАЙКА ОТ ПЛОВДИВ, НЯМАЛА СРЕДСТВА ДА ИЗХРАНВА ДЕЦАТА СИ, НО Е В ПОЛИЦИЯТА, ЗАЩОТО ИМАЛО СЪМНЕНИЯ ЗА НАСИЛИЕ НАД ТЯХ?!

В България телевизионният ефир е залят с проблема на една майка и двете и близначета, които били недохранвани и малтретирани според медиите и социалните естествено, тя твърди че нещо е паднало и е ударило децата, но според лекарите в Университетска болница, децата са много зле и има опасност за живота им и тука идва въпроса – Защо не бяхте, Вие медиите с телевизииони камери такива хищници и не ни занимавахте с трупа на детето оставен след деянието на безобразният баща министър Московски?

Тогава много бързо забравихте, че има труп на дете, забравихте да снимате в моргата пред МВР, пред следствието, пред ресторанта където са запивали компанията преди да се качат на мощните шейни. Много бързо забравихте да ни занимавате със мнението на социалните служби и да ни обясните как сега социалните ще проучват роднините на Московски.
Докога бе, телевизионни хищници, докога ще се правите на някакви моралисти и ще създавате новини от нищото, а когато трябва да гърмите с истината как един властоимащ е прикриван за престъпление поради непредпазливост, ще мълчите като риби?

Докога бе, драги собственици на телевизии, ще ни обяснявате колко сте независими и как новините ви били истински?
Докога бе, господа телевизионери ще галите властта с пухено перо, а ще занимавате обществото с мъката на хората и като хиени ще обикаляте всички служби за мнения щом надушите кръв, стига да не е оставена след деянието на някой министър.
Тогава мълчахте. Сега защо говорите?
Или ако това бяха децата на някой друг министър, пак щяхте да ни съобщите, че от семейството му искат да се съобразят всички с мъката. Сега става ли ви ясно, защо никой не ви вярва и защо всички смятат, че в България медии, власт, съд и прокуратура са подчинени на Корупцията и правят всичко възможно всеки ден това да не се промени.

Ако и след този случай не сте разбрали, какви са различни критериите ви за морал и етика в журналистиката, значи сте за преглед всичките в специализирана клиника.









Може да харесате

СКАНДАЛ

Мутрата Павел Лисев, който нападна Димитър Стоянов, се опитва да командори граждани НАПаджия, сноуборд инструктор, има проблеми с алкохола и наркотиците Вижте Павел Лисев,...

СКАНДАЛ

Скандел в Конгреса на САЩ заради украинската помощ Републиканският член на Камарата на представителите на САЩ Марджъри Тейлър Грийн на 20 април обвини колегата...

СКАНДАЛ

Президентът на САЩ Джо Байдън засили антикитайската си реторика по време на предизборната кампания в стремежа си да отнеме водещите заглавия в медиите от...

СКАНДАЛ

Кирил Петков категорично отрече слуховете, че е наркоман. В предаването „Евродикоф“ съпредседателят на ПП заяви, че никога през живота си не е употребявал наркотици...

СЛУШАЙТЕ РАДИО