Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

АНАЛИЗИ

ИЗБИРАМЕ АГЕНТИТЕ НА СОРОС!





3-та в листата: “Аз съм европейка, а не българка”… Завършила университета на Сорос… Работи в “инвестиционна банка”… Пленумът на партократите, сътвори абсолютна гротеска с листата на БСП.

Партия, възприемана за нещо като “Ляв Орбан” и опитваща се да води патриотична политика, се оказа почти изцяло със соросоиди в листата.

5 от 6-те първи позиции са на хора, получавали пари от Сорос, или друга сходна фондация.

Единствено Елена Йончева изглежда “чиста”, но само водачът на листата не може да замаже положението.

Тук е много важно да кажем нещо за преференциите. При БСП те не могат да сработят. Защото преференцията е процент от гласовете на самата партия, а не от гласовете за избиране на 1 евродепутат. Т.е. при големи партии, преференцията реално не може да сработи. За БСП ще са нужни 35-40 хиляди гласа. Няма кой кандидат да ги събере.

Единственото изключение е Станишев, който с помощта на Гергов, Дъбов и мафията, може. Т.е. идеята с преференция избирателят да поправи листата, е чиста илюзия.

Най-култовите соросоиди безспорно са 3-та в листата Цветелина Пенкова, и Сергей Станишев, класирал се на 5 място.

Пенкова е учила в университета на Сорос в Унгария, който Орбан наскоро закри. В момента работи в “инвестиционна банка във Великобритания”. Т.е. типичен представител на Сорос и неолиберализма. Тя опита да се класира в политиката и през Шоуто на Слави. Където обяви, че е “европейка”, а не “българка”.

Станишев няма какво да го говорим. Народът отчаяно стене. Из социалните мрежи пише, че е “убил надеждата” срещу ГЕРБ и че народът не са 95 апаратчици, а са хиляди отчаяни хора, които сега няма да идат да гласуват. Зоват го да се откаже, но такова дебелокожо теле като него едва ли ще чуе нещо. Той трябва да е в Брюксел и да налага европейските ценности тук, а не да защитава българските там.

Соросоид е и 4-ят в листата Иво Христов, който беше съветник на президента. Вероятно от администрацията на държавния глава са го изгонили точно затова, и сега тихомълком го вкарват за евродепутат. Иначе “началник на кабинета” на президента е по-важен политически пост от “евродепутат”.

Другите двама в Топ 6 са тотално неизвестни млади бойци на Сорос, за които дори Гугъл знае малко. Като ги търсите по имена, първо излизат съвсем други хора, несвързани с политиката. Трябва детайлно търсене, за да намерите нещо. С подобни неразпознаваеми апаратчици, как точно ще се правят избори, не е ясно.

Реално не е ясно дори дали БСП ще вземе 6 места. Със Станишев и толкова много Сорос, може да падне на 4. Разбира се, Станишев ще го изберат, защото преференцията за него ще сработи. Но надеждата за сваляне на ГЕРБ от власт отива някъде в безкрайното бъдеще…

ГЕРБ-Сорос-БСП – идеалната комбинация за поробване на България…









Може да харесате

СЛУШАЙТЕ РАДИО