Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

БЛОГ

Как спа тая нощ Борисов?





Как спа тая нощ Борисов?

Два пъти дядо.

Два внука, два мъжки внука – Бойко и Иван.

Явно здраво подсигурени за щастлив живот.

Сега и въпросът ми към премиера Б. Борисов:

Къде получават тези негови внуци медицинска помощ?

В българска педиатрична клиника ли, или педиатрично отделение в българска болница?

С българска заплата на родителите си ли се отглеждат и в дом, купен със заеми от банки в България, както и цялото му обзавеждане?

Нападат ли цигани дядото Борисов в дома му, да го пребиват за да му откраднат 20 лв. от увехналото портмоне?

Следващо питане:

Г-н Борисов, ако беше блъснал автомобила на това Ваше семейство на дъщеря Ви, Лютви Местан и убил по-малкият Ви внук, какво наказание ще пледирате от българският съд?

Ако някоя линейка закъснее и не окаже навременна помощ на дъщеря Ви и тя направи гърч, инсулт и се увреди за цял живот здравето и, стане недъгава физически и умствено, какво ще предприемете тогава като осъдителна мярка и на кого, след като няма лекари и мед. сестри в държавата, както и достатъчно екипи и автомобили за бърза медицинска помощ, а работят стари медици, изморени, отдавна за пенсия, а и на 12 часов график? Чия ще е вината тогава Премиере, че държавата ни е в такова състояние?

Ако са бити ваксини и двата ви внука се увредят от тях и се вкючат в редиците на майките, които бяха на протест цели 6 месеца и пак не спират, какви законови мерки ще предприемете и извършите?

И накрая, след като се пенсионирате, да видим, как лично Вие ще живеете с българска пенсия и ще дарявате на внуците си дъщерята и зетя от своите пари за да ги посрещнете на богатата си трапеза като чести гости и да купувате подаръци по празниците им.

Ако са талантливи деца, ще им купите ли пиано, цигулка, китара, флейта, виолончело, тромбон, саксофон, или друг музикален инструмент, качествена ракета за тенис на корт?.и ……….

С триста- четиристотин лева пенсия какво ще направите първо за своят си живот, как ще го осигурите и едновременно с това да сте щастлив родител и дядо, очакващ да бъде обичан и уважаван и често посещаван в топъл уютен дом с богата трапеза и подаръци безброй?

Ще можете ли да си изкривите устата в щастлива усмивка, дядо Борисов, татко Борисов, ако ви сполети такава участ, която е сполетяла над 2 милиона български бащи и майки млади и пенсионери?









Може да харесате

БЛОГ

Как искате народът да Ви последва, другарко Нинова? БСП кани премиера Бойко Борисов на заседание в парламента – да посочи кои са депутатите-наркотрафиканти в...

БЛОГ

Преди около пет години купих стара сокоизстисквачка за седем долара от магазин втора ръка. Беше от онези малки, старовремски кухненски пособия, изглеждащи все едно...

БЛОГ

😉 ВЧЕРА МИ СЕ СЛУЧИ НЕЩО МНОГО СТРАННО … МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА ДО КРАЙ. 🫴 Във вторника сутринта идвах от София за Бургас и...

БЛОГ

Време е Тагарев, като истински украински патриот, да заеме достойното си място в историята като полеви командир в украинската армия и да поведе лично...

СЛУШАЙТЕ РАДИО