Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

EXPRESS TV

Марин Льо Пен: ЕС е колонизиран от германците





Представители на националистически формации от цяла Европа се събраха днес в София по покана на лидера на „Воля”, Веселин Марешки.

Сред тях бе лидерът на френския Национален фронт Марин Льо Пен, белгийският крайнодесен евродепутат Геролф Анеманс, както и хора от италианската „Лига” и австрийската Партия на свободата.

Целта на форума, проведен под името „Движението за Европа на нациите и свободата – нов модел за европейските граждани”, бе да се обсъди обща стратегия на националистите за предстоящите догодина избори за евродепутати.

Льо Пен коментира, че „Воля” е движение, което споделя нашите ценности и с което имаме най-общи цели”. Лидерът на френските националисти призова за „освобождаване на Европа” от германския контрол.

По време на речта си Льо Пен засегна и държавните отношения между ЕС и Русия.

„Русия и САЩ са двете големи нации, трябва да говорим с тях и да споделяме идеи, за да просперираме”, смята тя. „Русия е стратегическа държава, но ЕС не взима това под внимание”, добави Льо Пен.

Според нея ЕС „не зачита идентичността на народите, налага нежеланите от тях миграционна политика и принципи на свободна търговия, които имат тежки последствия за индустрията на държавите-членки”.

Тя определи настоящия Европейски съюз като „уплашен, незаинтересован и безсилен” и предупреди българите за опасностите от имиграцията.









Може да харесате

АНАЛИЗИ

Парите “за Украйна” заплашват да сринат финансова пирамида САЩ Пред очите на целия свят САЩ изпълняват класическа схема за поробване на поредната колония Пари,...

СВЯТ

Телефонно обаждане до Путин даде основните отговори: Иран и Израел са на прага на голяма война Иран и Израел балансират на ръба на открита...

ПАРИ

Има много митове за енергетиката и икономиката. Анализът категорично показва, че преходът към нова зелена икономика не напредва толкова добре, колкото се очакваше. Стратезите...

СВЯТ

Скот Ритър гневно срещу отпуснатите пари от САЩ за Украйна и “клавиатурните военни” на Запада Не им пука за смъртта на хората в Украйна...

СЛУШАЙТЕ РАДИО