Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

БЪЛГАРИЯ

Какво се случи на Територията до днес, 18 май 2019 г.





Какво се случи на Територията до днес, 18 май 2019 г.

Здравейте, българи. Какво се случи на Територията до днес, 18 май лето Господне 2019:

– ИЗБОРИ ТРЕСАТ ВСИЧКИ. Предизборната кампания е в пълен ход. Интересното е, че хората живо се интересуват, въпреки че изборите за Европейски парламент принципно не привличат много избиратели да гласуват. Този път залогът е не европейски, а национален.

По стара традиция, ГЕРБ започва като за световно да харчи НАШИТЕ пари, за да си осигури изборна победа.

Борисов, който е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПРЕДИЗБОРНИЯ ЩАБ НА КОАЛИЦИЯТА, вършее из Територията и раздава пари. И открива по няколко завода на ден между две мачлета. Това, че заводите не са негови, дори не са български и произвеждат дребни детайли, явно не притеснява господинът. Нагло се вре в чужди заводи, за да си прави самореклама, все едно ГЕРБ са построили заводите. И обещава…..поне едно време Живков като обещаваше тази година полупроводници, догодина цели проводници, говореше за държавните, народни заводи.

А мутрата с чужда пита помен прави.

Цветанов също е навсякъде. И въпреки че бил катранът в кацата мед на ГЕРБ, явно стана лице на предизборната кампания на партията. Търчи навсякъде, натриса се на хората, които под строй са принуждавани да слушат как ги е оправил всичките и колко прекрасно ще бъде, ако ги изберат отново тях. Никой не се съмнява, че той лично се е оправил и ще спести за още седем апартамента, ако ги изберат! И не мога да разбира наглостта човек, „спестил” от заплата за седем апартамента, да ходи да обяснява на хора със 600 лева заплата колко добре живеят. Дори деца въвлякоха в предизборната кампания, но и ЦИК, и Агенция за закрила на детето са правят на разсеяни.









Може да харесате

СЛУШАЙТЕ РАДИО