Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

БЪЛГАРИЯ

Толкоз за заводите на Баце





Толкоз за заводите на Баце

Той колкото заводи откри този месец, не могат да му насмогнат имена да им измислят. Всяко разширение за нова тоалетна към завода тържествено и под кряканията на възторжените герберчета биваше откривана тържествено от Баце с наставления, че това никой освен него не го може. Някои заводи дори се изхитри за две години по няколко пъти да ги открие. Само където е забравил да каже на джурналята да внимават тази седмица какво пишат. Че нещо инфото се бие с думите му. Хем много инвеститори идвали заради него, хем според икономистите устремно намаляват чуждите капитали в България и чуждите фирми се изтеглят! Но пък фактите кога са имали значение за Баце?!?

Днес и пътища открива. ГолЕма гордост. Пътят Пловдив-Асеновград Той ни го бил направил, със здраве да си го ползваме. И понеже съм навътре в темата, още за парламентарните избори 2013 година ГЕРБ обеща, че проектът ще бъде завършен. Е, шест години за 15 километра, гарантирано от ГЕРБ!

Видимите резултати ги виждаме всичките. И колкото и Баце да се пъне да открива всяка машина в разширение на завод поотделно, виждаме какво става. Как заради мафиотското управление на държавата чуждите инвеститори бягат от България. Виждаме и тези, които остават, какви мизерни заплати дават. 1100 лева са във фантазиите на Баце. Редови работник получава между 600 и 800 лева заплата. Ама на принципа – аз да си излъжа, пък те да ме опровергават, ще кажа, че е от злоба и завиждат.

Та….толкоз за инвеститорите и заводите на Баце!

Нещата са прости и ясни – има Баце – няма инвеститори, няма Баце и мафията – има инвеститори! Хайде, умната в неделя!

Елена Гунчева









Може да харесате

СЛУШАЙТЕ РАДИО