Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

EXPRESS TV

“Анономните” пуснаха отново клипа за Борисов 2, гледайте го тук …





Изтриха фейсбук групата “Да спрем разграбването на България”, която пусна клипа за къщата в БарселонаФейсбук групата “Да спрем разграбването на България”, която публикува видеа и информация по скандала с “къщата в Барселона” и “Мис Бикини” и обвърза двете с премиера Борисов, е премахната от социалната мрежа днес.

Вероятно групата е била докладвана и свалена от администраторите на Фейсбук. Групата разпространи два клипа за имот в каталунската столица и разказа подробно за връзката между къщата, близки до Бойко Борисов хора и няколко милиона евро, постъпили първоначално по сметки на фирми, регистрирани в Испания на името на манекенката Борислава Йовчева.

Борисов официално отрече да има общо с аферата. Създателите на клиповете обещаха в най-скоро време да публикуват и трето видео с допълнителна информация.

Това не е първи случай на изтриване на опозиционна фейсбук група. По време на последните местни избори бе изтрита групата, защитаваща Морската градина във Варна.

Групата бе трън в очите на герберския кмет Иван Портних и на местната олигархия. Активните членове на групата бяха системно докладвани, а накрая групата бе изтрита.

За съжаление уж европейската и демократична партия ГЕРБ има нулева тъпримост към критика. В опитите и методите си да смаже чуждото мнение задмина дори комунистическата БКП.

Армия от герберски тролове атакува и докладва всеки осмелил се да има различно от правилното мнение.









Може да харесате

ПОЛИТИКА

Соцлидерката нарече служебния министър-председател “партийна марионетка” Да отстрани Димитър Главчев като служебен премиер и да избере друг на негово място – с такъв призив...

ПОЛИТИКА

Проедна конституционна каша, забъркана от “топ конституционалиста” Христо Иванов: В задълженията на държавния глава влизат само назначаване на служебен кабинет и издаване на указ...

ПОЛИТИКА

Блокаж! Радев не подписа, привиква Главчев в петък (видео) Служебният премиер светкавично изпълнява щенията на партийния си началник „Двама министри се освобождават само седмица...

ПОЛИТИКА

Земеделският министър изхвърча с шут от поста си заради ДПС От години движението контролира земеделието у нас и разпределя евросубсидиите Втора министерска глава хвръкна...

СЛУШАЙТЕ РАДИО