Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОСМОС

Седмичният хороскоп на Амалия





Овен
Не прекалявайте с натоварванията
Звездните влияния през седмицата ще ви даряват с доста работоспособност, но ако прекалите с натоварванията, можете да станете лесно раздразнителни. Поради тази причина се очертават доста спорове на работното място. Ако в определени моменти се покажете неуверени и склонни на компромиси, позициите ви ще отслабнат. Съумейте да запазите мълчание, когато трябва, и възникналите проблеми ще бъдат решени подходящо и за двете страни. Точно с предизвикателното си държание обаче можете да се харесате на личност от противоположния пол. Спокойният и успешен утрешен ден ще бъде последван от драматичен понеделник, изпълнен с противоречия и спорове. Сряда е спокойна, а следващите дни са нервни.

Телец
Желание за предизвикателства
През тази седмица ви очакват засилени контакти, при които основното ще е не намесата на обстоятелствата, а вашето желание да ги предизвикате. Определено търсите нови хора около вас. От някои връзки няма да излезе нищо съществено, но други ще окажат влияние на професионалните и деловите ви ангажименти. Преценявайте добре шансовете си. Сигурно ще ви се наложи да мобилизирате доста от интелектуалните и физическите си сили, за да се справите с това, което ще предприемете. По принцип новите препятствия не ви плашат, по-скоро става дума за това дали ще искате да се заемете с тях. Понеделник е благоприятен за пари. Вторник е доста натоварен. В сряда и четвъртък ще действате твърдо. Петък е благодатен.

Близнаци
Съберете сили
Звездните влияния ви определят като цяло добра седмица, в която много от това, което сте си наумили, ще се получава. Затова събирайте сили и действайте енергично. Помнете, че не можете да свършите всичко веднага, а се постарайте да разпределите задачите си равномерно през всичките седем дни. Това ще ви осигури някои благоприятни промени на работното място. Най-важното обаче е да запазите реалното чувство какво точно можете и да не надценявате силите си. Понеделник е успешен, но вторник се оказва доста ядовит. В сряда не е изключено пътуване за някои, докато други ще се ориентират към нови ангажименти. Четвъртък и петък бележат началото на период за промени.

Рак
Сложете в ред намеренията си
През този уикенд ще имате време да обмислите на спокойствие бъдещите си действия, които за вас основно са съсредоточени на работното място. Не хвърчете от намерение на намерение, а ги сложете в ред и започнете едно по едно да реализирате най-смелите. Звездите ви дават шанс още от понеделник. Не е изключено предложение за нова работа да ви обърква с хамлетовското “да” или “не”. Смело се захванете за него, тъй като то би могло да ви донесе допълнителни доходи, нещо, от което в момента имате най-голяма нужда. Проявете своята практичност и действията ви ще донесат реални резултати. Още от понеделник ще продължи деловото напрежение. Нервен ще бъде и вторник. В сряда мислете, преди да действате. Четвъртък и петък са доста благоприятни.

Лъв
Безкомпромисно държание
Още в понеделник около вашата персона ще се завихрят бурни събития – било на работното място, било в личния живот. Голяма част от тях ще предизвикате вие с безкомпромисното си държание. От водовъртежа на събитията ще ви извади способността да гледате проблемите право в очите и свойствената ви работоспособност. Не е изключено в най-напечените моменти да се появят партньори, които ще ви помогнат да преодолеете затрудненията. Каквото и да ви диктува сърцето, останете подвластни на разума. Успех и постижения характеризират уикенда. Промени в партньорството са валидни в понеделник, а вторник идва с много работа. Сряда е слаба поради недостатъчни усилия. В четвъртък имате шанс за сполука, но отново личи незаинтересованост. Петък е успешен.

Дева
Действате тихомълком
Тази седмица тихомълком ще действате така, както вие сте си решили, и причината за това ще е началото на някаква промяна. Възможно е на работното място мнозина да ви дразнят с мотаенето и безотговорността, докато вие вършите своята работа. От тяхна страна те пък трудно ще приемат вашата прикритост и мълчание. Ако не се опитате да овладеете напрегнатата ситуация навреме, най-вероятно ще вземете някакво неправилно решение, последствията от което ще усетите до края на седмицата. Проявете по-голямо внимание към финансовите си операции. Мнозина бизнесмени ще решават неотложни въпроси. Понеделник идва с проблеми. Вторник е напрегнат, а в сряда не са изключени загуби.

Везни
Вярвайте в себе си
Въпреки че ще проявявате склонност повече да говорите, отколкото да действате, ще започнете седмицата с добри финансови постъпления. Очертават ви се доста интересни и примамливи възможности, без вие да сте полагали кой знае какви усилия. Към средата й най-вероятно някаква нова идея ще обземе мислите ви и ще решите, че си струва да й се посветите. Към това ще ви подтикнат приятели или пък партньорът ви и с тяхна помощ ще преодолеете препятствията по пътя си. Възможно е да ви подхлъзнат лъжливи обещания, които да породят излишни илюзии. За понеделник и вторник е характерна активност, а сряда ще ви донесе парични постъпления. Четвъртък е тежък, а петък ще премине успешно.

Скорпион
Не всичко около вас е добро
Не пропускайте точно през тази седмица да сложите в ред нещата в деловия си живот и на работното място. Личи много умора, която всекидневно поддържате с изпълнението на познатите до болка професионални задачи. Малко по-голяма организираност ще ви е само от полза и ще ви спаси от тичането в последния момент. Избягвайте преките конфликти с тях, защото още не сте напълно готови да победите в директна схватка или спор. Най-вероятно е в сряда да се сблъскате с допълнителни проблеми, които могат да ви разколебаят. Към петък всичко ще влезе в обичайното си русло, а най-вероятно е да ви окрили и радостно съобщение, свързано с някакво предложение за пари, което ще дойде следобед.

Стрелец
Анализирате
Критичните настроения към работата ви от страна на началници и колеги ще ви накарат да се замислите дали пък те не са прави в преценките си. Вероятно ще стигнете до правилния извод, че причината е във вас и в желанието ви да прехвърлите отговорностите там, където можете, на други. Ако се захванете по-здраво за работа, то положителни промени на работното място можете да очаквате към края на седмицата. Материализирането на някакъв ваш проект може да се задвижи тогава, но нещата засега ще вървят мудно и не според предвижданията ви. Понеделник създава трудности в контактите. Вторник е благоприятен, а в сряда ще имате множество задължения. Четвъртък благоприятства активността и любовния живот. В петък ще решавате проблеми.

Козирог
Напрегнати и интересни дни
При всички случаи ви очаква една напрегната, но в никакъв случай не скучна седмица. Причината за голяма част от действията ви ще бъде липсата на равновесие между интересите на работното ви място, сексуалните ви желания и емоциите. В началото на периода голяма доза късмет ще ви помага да балансирате нещата, но скоро ще се убедите, че само той не стига, и ще разберете, че някой ви е изиграл. Въпреки вродената ви скептичност никак не е изключено да се подведете по лъжливи обещания, които да ви дадат измамно самочувствие, че точно вие сте галениците на звездите. С чудесни възможности ще ви зарадва вторник, а сряда носи парични постъпления. В четвъртък ще действате сполучливо. Някои ще се зарадват на новини, от каквито не ви лишава и петък.

Водолей
Многобройни ангажименти
Многобройните ангажименти няма да ви отминат и тази седмица, но в служебен план ще се сблъскате с трудни и объркани ситуации, които ще ви причинят неприятности. Допълнително напрежение създават някои обстоятелства, свързани с контакти, административни задължения и необходимост от по-голяма мобилност. Напрежението ще си каже думата още в понеделник и едва ли ще се покажете в най-добрата си светлина на работното място. Едва към сряда ще започнете да действате енергично, ще се справите с професионалните задачи, а и можете да разчитате на допълнителни финансови постъпления.

Колебаете се
Чувствителността ви през тази седмица ще бъде доста изострена. Конкретно за нещата на работното ви място това ще означава, че ще знаете кое е правилното решение, но рядко ще ви достига воля да го направите на практика. Не е изключено в доста от важните за вас моменти колебанието да е ваш спътник и след като не направите това, което трябва, ще предпочитате да се носите по течението. В настроението ви оптимизмът ще се редува с песимизма и съответно и поведението ви ще се мени от едната в другата крайност. Понеделник е обнадеждаващ, а във вторник ще действате в ново направление. Сряда ще бъде ангажирана с материални дела и парични въпроси. Четвъртък дава тласък на промени. Петък е тежък.









Може да харесате

СЛУШАЙТЕ РАДИО