Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОСМОС

Мистичните дарби на зодиите-Скорпион-най-плашещи с почти телепатичните си способности, Козирог ясновидски сънища





Ето коя зодия какви дарби има:

Овен

Има визия с изместен център

Овенът има визия за бъдещето. Тя в повечето случаи е с изместен център и на околните им прилича на опасна делюзия.

И в повечето случаи си е именно такава. Но пак в повечето случаи представителите на този Огнен знак – с изнудване, извъртане на ръце и риене на земята – успяват да докарат докрай налудничавата си идея и тя става факт. И тогава всички неверници се изреждат да го тупат по рамото и да го хвалят: „Браво, това беше блестяща идея!“. До следващия пък, когато рогатият им приятел се появи с нездрав блясък в очите и ги цапардоса с поредния безумен план.

Телец

Знае всичко и вижда всичко

Не се е родил този, който ще мери интуицията на Телеца. Всеки Телец знае всичко и вижда в бъдещето по-ясно от всички останали. Дори и от останалите Телци. Затова не се опитвайте да му натрапвате жалките си разсъждения. Опасно е! Ако го оставите да води хорото, ще се уверите, че разяреният носорог се е върнал към другата си самоличност – на благ и (почти) всепрощаващ епикуреец. По въпроса дали Телецът е ясновидец може да се говори само зад гърба му и шепнешком. Ето така: та той не вижда добре в настоящето, как очаквате да прозре вярно в бъдещето?!

Близнаци

Ментален поглед на сокол

Близнаците виждат чудесно в бъдещето. Дори когато в живота са късогледи. Менталният им поглед е остър като на сокол и пронизва наред минало, настояще и бъдеще. Малък проблем им създава това, че понякога не могат да се ориентират кое събитие вече е отминало, кое предстои да се случи и кое е можело да се случи, но пък е било избегнато. Един вид – Близнаците живеят извън времето. Те вярват в квантовата теория, както някои вярват в Библията. И, макар от половин година да са на 43-а страница от книгата, която четат по въпроса, са сигурни че нещата са точно такива.

Рак

Използват интуицията за оръжие

Повечето Раци имат страхотна интуиция, която използват от деца, без дори да се замислят как става. Тя им служи във всякакви ситуации, но най-добре работи по отношение на емоциите. Буквално надушват, когато човекът срещу тях е разстроен, лъже или е намислил нещо лошо. Безскрупулни в желанието си да наказват, те я превръщат в оръжие срещу най-големия си противник – детето, родителя или брачния партньор. Поради почти нечовешките си умения в тази сфера, представителите на този знак знаят как жестоко да уязвят някого и не се колебаят да го направят.

Лъв

Талант има, желание – не

Те са надарени с проникновеност и биха могли да усетят какво става сърцето и ума на събеседника. Представителите на този Огнен знак се раждат с чувствителността на тънък психолог, която обикновено закърнява докъм 30-ата им година, тъй като не я използват. Причината е, че всеки Лъв има един най-важен център: това е собственият му пъп, около който се нагъва спираловидно Вселената. Но когато интересите му са насочени към висшето познание и ако успее да надскочи чудовищния си егоцентризъм, неговата интуиция може да се развие почти до ясновидски способности.

Дева

Надничат в микроскопа

Те имат почти животински нюх за хората. От първия поглед са наясно кога един човек „става“ или „не става“. Понякога разсъдливостта им подлива вода. Когато подложат на съмнение първоначалната си преценка и дадат шанс на обявения за негоден да се докаже, че е свестен тип, обикновено това не става. Вроденият им скептицизъм не допуска да вярват в духове, астрални полета и телепатия. Но свръхсетивността им към детайла се съчетава удачно с анализаторските и дедуктивните им способности. При Девите третото око гледа в микроскопа, а не в кристалната топка.

Везни

Карат го на късмет

Везните са уравновесени и практични хора. Разните там „лея куршум“, „развалям магии“ в тяхната уста звучат като „лея бира“ и „развалям диети“. Мистицизмът е за глупаците и заблудените. Повечето Везни не се осланят на предчувствия, защото не вярват и не се интересуват от тези работи. Те са твърде заети да мислят за практични неща – пари, дрехи, приятели, семейство, за да се занимават с глупости. От друга страна мнозина, родени под този знак, са надарени със силна интуиция, която обаче си обясняват по други начини – като чист късмет или прозорливост.

Скорпион

Да те хване страх

От всички зодиакални знаци те са най-плашещи с почти телепатичните си способности. Не просто знаят какво си мислите, те надушват какво криете от тях. Понеже ненавиждат лъжата, тя е и нещото, което долавят бързо и безпогрешно. Скорпионите владеят тези си способности и ги използват най-безскрупулно да манипулират и извиват ръце. Имат едно важно качество: при криза се отдръпват от света, за да се концентрират и да анализират ситуацията. В тези моменти на усамотение те възстановяват равновесието си и набират духовна енергия, която ги води до важни прозрения.

Стрелец

Трето око с крив мерник

Третото око на Стрелците е доста късогледо, дори кривогледо. Стрелците живеят в настоящето. Не са пригодени да гледат напред в бъдещето. Те може да бъдат големи философи, метафизици и теософи, но гадатели и телепати няма как да станат. Макар че им се иска да имат ясновидски способности, малко са се разминали с този дар. Особено зле се справят с интуицията, когато става дума за любов. Там вече са напълно изгубени. Единственото, за което проявяват добро шесто чувство, е когато техен приятел е в беда. Тогава може да се озоват на точното място и в точното време.

Козирог

Телеграми от Горната земя

Всичко тръгва от ранното му детство. От малък го спохождат ясновидски сънища, предчувствия и видения. Разбира се, Козирогът никога не говори за тези неща, защото се бои да не го набедят за юродив. В повечето случаи срамът от свръхспособностите се е вкоренил така дълбоко, че Козирогът е успял да ги подтисне. Талантът му на ясновидец обаче не може да бъде напълно изкоренен. Дори и най-трезвомислещите получават телеграми от Горната земя. За хората, които познават представителите на този знак откъм сериозната им страна, това разкритие е повече от странно.

Водолей

Гледат, но не виждат

Точно пък за Водолея човек би си помислил, че е малко по-добър ясновидец, телепат и емпат. Но не! Тези просветители, хуманитаристи, защитници на планетата, флората и фауната и врагове на найлоновите торбички са твърде много обитатели на земния свят, за да се стремят към трансцендентното. Водолеите гледат, но не виждат в бъдещето. Не че отричат тези неща, напротив, вярват в нуждата от разширяване на съзнанието. Просто свръхсетивността им граничи с нула. Понякога Водолеят има чувството, че е надарен с такива способности, но това най-често е самозаблуда.

Риби

Всичко знаят

Повечето Риби дори не си дават сметка колко силни са ясновидските им способности. От малки са свикнали с предчувствията, пророческите сънища и телепатията. Знаят какво ще кажете, още преди да сте си отворили устата, обикновено познават кой им звъни, преди да са се докоснали до телефона. Усещат кога ще се случи нещо лошо. Понякога тези им способности намират израз в изкуството. Приемат естествено тези си способности и смятат, че всички останали разполагат с такива. Даже се чудят как е възможно другите хора да са така недосетливи за някои неща.









Може да харесате

LIFE

Осиновената дъщеря на пророчицата продължава да живее скромно в Петрич и не иска да пише книга и да разказва за живота си с Ванга...

КОСМОС

Библейската притча може да се окаже действителен природен феномен В една зашеметяваща среща между вяра и научни изследвания, проведено от Школата по биологични науки...

LIFE

Астролозите не губят време и вече са готови със своите прогнози за това какво очаква всяка зодия през новата година Новата 2024 година вече...

ТЕХНОЛОГИИ

Роботът притиснал човека, който тогава програмирал софтуер за два робота наблизо, преди да забие металните си нокти в гърба и ръката на работника и...

СЛУШАЙТЕ РАДИО