Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

АКТУАЛНО

След билбордовете, Каракачанов изкупи и телевизиите за Джамбазки… 1 млн. лв. само за тези събота и неделя…





След билбордовете, Каракачанов изкупи и телевизиите за Джамбазки… 1 млн. лв. само за тези събота и неделя…

Над 1 милион лева похарчи Ангел Джамбазки само за една събота и неделя, за да се пробутва в Европарламента.

Това е нов гигантски харч на народна пара, след като Каракачанов изкупи всички билбордове в държавата с пари от МО, за да гледаме любимеца му.

Джамбазки се появи в 2 поредни дни в сутрешния блок на БНТ, където 1 минута в предизборна кампания се заплаща по 10 хиляди евро.

2 дни по ред изглежда нагло и нахално, и дори отблъсква зрителите. Но парите си се плащат. 2 дни по 30 минутно обилно интервю са 60 минути, или 600 хиляди евро.

ВМРО харчи гигантски суми, само и само да избере само евродепутат. Това ще позволи на Каракачанов да си запази поста, и да усвои лъвския пай от комисионите за Ф-16. Вероятно ще укрепи и правителство, което ако патриотите отпаднат, ще трябва публично да признае за коалицията с ДПС, за да оцелее.

В рамките на интервютата, Джамбазки не даде и ясен отговор на въпроса за имотите му в чужбина и за тризонета за 9 млн. евро в Париж.

Падне ли властта, и Каракачанов, и Джамбазки отиват в затвора, дори само заради аферата с паспортите. Няма филм някакъв бате Харо да си е продавал сам гражданство, а двамата началници във ВМРО да са чисти.









Може да харесате

ФОКУС

Запорожката АЕЦ се бомбардира от извънпланетяни от небето Запорожка АЕЦ: „ядреният турист“ Рафаел Гроси остава верен на себе си Руската страна призовава ръководството на...

ФОКУС

На Запад измислиха как да съкратят населението Възможно ли е да убиваш собствените си граждани, които не са виновни за нищо друго, освен че...

АНАЛИЗИ

Решението за тройно вдигане на заплатите в СОС бе взето с лицемерни доводи и с почти пълно единодушие Трябва ли на някого да се...

ФОКУС

В Украйна беше уволнена една от най-противните и русофобски фигури на киевския режим – секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана (СНСО) Алексей...

СЛУШАЙТЕ РАДИО