Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОМЕНТАР

ЦЕЦКУ СОФИЯНЕЦ!





Откакто си подаде оставката като депутат, Цецку сам си се покатери на пиедестал и оттам раздава мъдрости и харизма на народа под него.

На страницата си във фейсбук, например Цецку, незнайно в какво си качество, благодари на кмета на София, на депутати, и прочие народ, че уважил празника на столицата. Човек като чете, остава с нездравото впечатление, че е било личен празник на Цецку или най-малкото той го е организирал, та благодари на всички, които са го уважили. Много странно! Отклоненията стават все по-явни!

Също така, видно в див възторг от направеното от Данчето Софийска/Самоковска, Цецку ни зашеметява със следните мъдри слова:

„Комплименти за кмета Йорданка Фандъкова и нейния екип, които само за няколко години преобразиха града и го направиха желана дестинация за всички българи и чужденци.
Още веднъж – честит празник на всички софиянци и помнете, че столицата е огледало за състоянието на цялата страна.“

Че го преобразиха – истина е, не мога да си изкривя душата. Последните няколко пъти не можах да позная София и даже ми се доплака. Прекрасните някога улици и градинки много успешно са превърнати в декор на хорър филми и капани за наивници, които вместо осторожно да гледат в краката си, блеят в небето или по витрините.

И да, столицата е огледало за състоянието на цялата страна! Разруха, грозота, архитектурни извращения, сатанински паметници, препятствия навсякъде и мръсно, мръсно, мръсно…..като над целия пейзаж от ада гордо се извисяват златни векове, устремени към политическото си бъдеще.

И състоянието на София е доказателство за тезата ми, че хора интелектуално семпли, без финес, без стил и класа, поставени на подобни постове, ще превърнат в ад пейзажа за всички останали!

А Цецку, кучето от ада, се чувства у дома си сред нерадостния и подтискащ всеки мислещ човек пейзаж. Злото не харесва красотата, то я унищожава!

Елена Гунчева









Може да харесате

КОМЕНТАР

Медведев сравни значението на конфликтите в Близкия изток и Украйна за САЩ Разликата в подхода на САЩ към въоръжените конфликти се дължи на рисковете...

КОМЕНТАР

Мартин Карбовски за ПП-ДБ: Великата ирония е да се бориш с Борисов и да се окаже, че пак трябва да живееш с него Не...

АНАЛИЗИ

Когато говорим за корупция, следва да кажем най-общо, че става дума за злоупотреба с политическа, административна и законодателна власт за лична изгода и чрез...

АНАЛИЗИ

Ако изборите за Народно събрание бяха в началото на април, разликата между първия и втория е около 10%, сочи проучване на „Галъп интернешънъл“, проведено...

СЛУШАЙТЕ РАДИО