Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОМЕНТАР

Червенкова скочи гневно на управляващите: Как е възможно такава проституция?





Бизнесдамата Ваня Червенкова размаха пръст в мрежата. Тя изля гнева си срещу безскрупулните родни политици. Тя им дава пример, който да следват, а именно президента на Беларус Александър Лукашенко.

Ето какво написа:

„ГЛЕДАЙТЕ… ГЛЕДАЙТЕ.. хубаво гледайте.. Такъв е!! Не е ПР пред камерите! Бивш совхозник, станал президент , който истински милее за народа и страната си!!!!

ЕТО ЗА ТАКЪВ ДЪРЖАВНИК искам да гласувам , да си давам данъците и да бъда мотивирана на остана в държавата си…

Александър Лукашенко е президент от 1994 година.. народа го обича и се държи като мъж и истински държавник.. Между впрочем Беларус е една от много малкото държави , които не са премахнали мораториума върху смъртното наказание…

Сега .. има ли нужда от локуми и ластици да разтягаме??? Там всеки спазва законите , писаните и неписаните правила! Там няма корупция или тя е толкова минималистична, че ако са ти дали възможността да вземеш 100 единици, а ти незаконно вземаш 101 си в затвора бляд..

Тежките криминални се разстрелват. Има безупречен контрол над храните и който мръдне мм встрани, няма оставки и условни присъди.. Има ЗАТВОР!!! Има здравеопазване и образование, има сигурност!

Бизнеса се развива и няма раздут държавен щат от пиявици, които пият кръвта на данъкоплатеца!

А тук??? Толкова ми дотегна от отдавна изгубили морала си ПАРЦАЛИ, които се държат като инфантилни малоумници и са се взели толкова насериозно, че не гледат на хората като техни избиратели и равно създадени пред Бога!

Скоро.. съвсем скоро всеки от нас ще генерира в себе си истински гняв.. Държавен и политически рекет, ромале престъпници и наркотрафиканти, агресивно младо поколение… Лизачи журналисти и послушни милиционери, услужливи прокурори и подкупни съдии.. никаква наказуемост.. пълна апатия. И бягащи.. бягащи към терминал 2 хорица!!!!!

Какво ? Пак ще ми скриете поста, докладвайки го , че нарушавам правилата на “ обществото “ ???

Колко пъти да казвам, че ни идвате в повече??? И едните и другите.. как е възможно такава проституция за Бога???? Малко достойнство по дяволите не Ви ли е останало???

Онемявам от наглеци и лизачите около тях, правещи услужливи френски… пируети. Смешници , един ден народа ще ви го върне.. един ден!!!!

И .. , ако има коментари, то моля да посетите страната и тогава да спорим.. Красота, инфраструктура , нулева престъпност, прекрасен народ…

СЛАВЯНИ.. ХРИСТИЯНИ!!! А ние тук … народа ни гладува ние опрощаваме дълговете на Буда, Кришна, Вишна и нам кой номинал… СРАМ… СРАМ“, разгневи се Ваня Червенкова.









Може да харесате

КОМЕНТАР

Цялата соросоидна сган – вън! Две скандални неща се открояват в изказването на Бойко Борисов днес сутринта. С условието, че Борисов е изключително опитен...

КОМЕНТАР

Таджиките, наети от същинските извършители на злодеянието в Москва, са същите жертви, каквито са всички потърпевши. Жертви, защото основната причина да се превърнат в...

КОНСПИРАЦИЯ

Разпитът на терористите – следите водят към Украйна, САЩ са знаели всичко Появиха се откъси от първите разпити точно в района на Брянск на...

ПОЛИТИКА

Толкова са некадърни, че на две магарета слама не могат да разделят. Финансовият министър е некадърен, министър-председателят, който беше досега, е некадърен. Това заяви...

СЛУШАЙТЕ РАДИО