Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

LIFE

Приятелката на Вълчо Арабаджиев: Ще те чакам вечно!





Красaвицата Радемила Немска си татуира името на любимия, докато той лежи в ареста “Ще го чакам вечно, колкото се наложи.” Това изповяда любимата жена на 21-годишния Вълчо Арабаджиев, който в момента лежи в ареста по обвинение за укриване на данъци и пране на пари, предаде “Sofia Daily EXPRESS”.

Красавицата, за която доскоро не се знаеше, че е официална приятелка на Арабаджиев-син, се казва Радемила Немска. Двамата са обвързани от близо година.

От края на август обаче двамата са разделени. Тогава синът на Ветко и Маринела Арабаджиеви влиза в ареста. Вече шест месеца приятелката му се кълне, че няма ден, в който да не мисли за него и е съсипана от раздялата им. В момента Радемила дори е поела част от бизнеса на гаджето си и се занимава с маркетинга на нощен клуб.

Три месеца след като Вълчо влиза зад решетките, Радемила си татуира името му. Татусът гласи в превод “До луната и обратно”, а отдолу са изписани инициалите V.A. Радемила разкри връзката си с Вълчо с емоционално послание, което му отправи на неговия рожден ден в началото на месеца. Тя заяви, че обича безкрайно младия Арабаджиев и той е най-голямото постижение в живота й. Младата дама допълни, че не съществуват думи, с които да опише чувствата си. Но едно може да каже – обича безкрайно любимия си.

Радемила благодари на Вълчо, че е в живота й, и допълва, че в днешно време не съществуват хора като него. Тя не крие, че е научила много от него и той продължава да я учи. Влюбената дама го определя като своя герой и своята вяра. Емоционалната си изповед тя продължава с думите, че през последната година е осъзнала, че иска да прекара не само този, но и следващите си животи с Вълчо Арабаджиев. Радемила не крие, че няма минута, в която да не мисли за любимия. Пожелава му да е здрав и благословен. И да продължава да се бори, защото ще успее.

Влюбената Радемила твърди, че няма да се откаже от гаджето си. Немска не пропуска да честити рождения ден на потенциалната си свекърва – Маринела Арабаджиева. В профила си тя споделя и статия на журналиста Сашо Диков, в която той говори за лошите условия в ареста, на които е подложен.

“Да не даваш възможност на едно момче на 21 години да бъде прегледано не е правосъдие! Потресаващо е това, което се случва”, написа тогава Диков.

Самата Радемила е дистанцирана от съдебните казуси на Вълчо и не иска да навреди на разследването.

Днес трябва да бъде готова и тройната експертиза, която бе назначена на богатия наследник. Невролог, неврохирург и специалист по образна диагностика трябва да се произнесат дали лечението на Вълчо Арабаджиев, ако такова се налага, може да бъде извършено в условията на следствения арест.

В жалбата адвокатите на Арабаджиев са посочили няколко основания да бъде отменена наложената му най-тежка мярка за неотклонение. Според тях здравословното състояние на младежа никак не се е подобрило и той продължава да има проблеми с гръбначния стълб. Вълчо е преминал и няколко прегледа при невролог.

Арабаджиев бе арестуван на 31 август. Преди това той управлява част от семейния бизнес, като отваря дискотека в хотела на родителите си. Арабаджиев живее между България и Лондон, където учеше висше образование. Преди да се обвърже с Радемила, имаше дълга връзка с друга красавица – Куини-Алис. Манекенката на “Визаж” се загаджи с богатия наследник, след като я изостави футболистът Благой Георгиев.









Може да харесате

ФОКУС

Съединените щати винаги са се гордеели, че са най-големият дарител в света (финансиране на войни). На практика обаче чуждестранната “помощ” (финансиране на войни) на...

ПОЛИТИКА

Росен Желязков беше свален като председател на НС 129 депутати подкрепиха предложението за махането му. Той бе изпратен с овации Непосредствено преди разпускането на...

СВЯТ

Световният ред, основан на либералната идеология, се срина и трябва да бъде разрушен, трябва да бъде заменен от система на международни отношения, основана на...

БЪЛГАРИЯ

Парламентът отложи с една година, считано от 1 юли, либерализацията на пазара на ток на едро. Решението беше взето със 152 гласа „за“ на...

СЛУШАЙТЕ РАДИО