Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

LIFE

Заки унизи публично Тита: Трябва да бъдеш адвокат, а да пееш между другото!





Заки унизи публично Тита: Трябва да бъдеш адвокат, а да пееш между другото!

Велизар Соколов – Заки някога беше ментор на Христина Христова – Тита. Тогава тя беше част от Sweet 16 в “Х Фактор”.

Наскоро той отново влезе в ролята на жури на младата певица. Това се случи по време на лайфа на “Като две капки вода”.

Заки уж похвали Тита, но излезе друго. Той й каза, че трябва да бъде адвокат, който между другото да се занимава с пеене.

Това прозвуча все едно Хриси трябва да използва таланта си само като хоби, тъй като не е чак толкова голям. Нещо, което я смути, защото със сигурност мнозина не разбраха защо Заки каза точно това.

Той би трябвало да харесва девойката като певица, защото я следи от 5 години, а и й беше ментор. Оказва се обаче, че за тези 5 години двамата изобщо не са поддържали връзка и не са никак близки.

Истината е, че Тита има голям талант, който е разгръщала неведнъж в ефир. Факт е обаче, че в “Х Фактор” той не стигна да продължи сама и я сложиха в група.

В същата група беше и Гери-Никол, която днес е сред най-големите звезди у нас. Миналата година тя също участва в “Като две капки вода”.

Тогава Димитър Ковачев – Фънки няколко пъти я “посече” заради пеенето. С протежето на Криско обаче това не се случва, защото рокаджията, който я познава от дете, когато й е бил жури в друго предаване, не спира да я хвали.

20-годишната едрогърда силистренска чаровница засега прави впечатление на скромно и земно девойче въпреки славата. Дано се запази все така!









Може да харесате

СЛУШАЙТЕ РАДИО