Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

LIFE

Коцето и Коко Динев – 4 пъти баджанаци!?





Константин и Коко Динев са четири пъти баджанаци – двамата плейбои имали 4 общи жени в постелята си. Освен Преслава и Райна, които са делили, според слуховете фолк певецът имал вземане-даване и с настоящата половинка на хазартния бос, която преди дни го дари с дъщеря. Тони и бившият изпълнител на „Пайнер” са имали мимолетна афера преди години, за която първи HotArena разкри наскоро.

След като се раздели с фолк певицата Емилия, Динев си хвана нова приятелка – Тони, която е неизвестна за широката публика, пише Уикенд. За мадамата се знае единствено, че е завършила естрадно пеене и преди малко повече от седмица дари бизнесмена от ВИС с дете. Преди да се хване с Константин Динев, Тони е измачкала чаршафите с бившия на Райна – певеца Коцето. Най-вероятно това се е случило по време на брака му, защото той е семеен от 9 години.

До момента Коко Динев има три деца – 15-годишната Ивон от връзката му с Анелия, а от Емилия – син и дъщеря – Иван и Мира. Бебето от Тони е четвърто за бившия футболен бос.

Освен Тони, Коцето и „осеменителя на фолк певиците” са баджанаци покрай още две фолк певици – Райна и Преслава. След дългогодишната си връзка с Константин Райна се метна в обятията за хазартния бос, което не остана скрито за медиите. Лютата македонка се опита, макар и неуспешно, да отрече, че е имала нещо общо с бизнесмена, но дебело подчерта, че босът от ВИС има някакво специфично излъчване, с което привлича дамите, и това съвсем не са парите му.

С Преслава многодетният татко изкара повече от година, като дори и тогавашната му половинка Емилия не скри, че е наясно, че двамата спят заедно, а Коко дори за кратко се бе изнесъл да живее с Преси в Пловдив. Адашът му пък спеше с дуетната си половинка, преди да се ожени за съпругата си Надя.

Според информация на HotArena четвъртата обща жена на Коко Динев и Константин е Венета Райкова. Секс триъгълника между тях се е случил преди десетина години. Коко и Коце и до днес имали мокри спомени от уменията на Венета.









Може да харесате

СКАНДАЛ

Президентът на САЩ Джо Байдън отново си позволи да се изкаже обидно по адрес на руския лидер Владимир Путин, като го нарече „касапин“. На...

КОНСПИРАЦИЯ

Капитанът на контейнерния кораб, който се блъска в моста, е украинец. Рухналият мост, блокиращ единствения корабен път за влизане и излизане от пристанището на...

СВЯТ

Терористична атака в Балтимор предизвиква глобална криза капитанът на контейнерния кораб, който се блъска в моста, е украинец. Рухналият мост, блокиращ единствения корабен път...

ВОЙНА

Бомбардировките на НАТО срещу Югославия събудиха целия свят. Това беше върхът на еднополюсния свят. Той показа как би изглеждал светът, ако само една сила...

СЛУШАЙТЕ РАДИО