Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

SPORTS

Пулев в капан, но спасение има!





Пулев в капан, но спасение има!

Как да се възползва от големия американски скандал

Явно Кубрат Пулев и екипът около него още не съзнават в какъв капан са попаднали. След като целуна пред камера цицестата репортерка Дженифър Равало (Джени Суши) и тя реши да го съди, неговите хора пуснаха из нета снимки на лекото ѝ поведение същата нощ. Тъпо! Пред американския съд това може само да му създаде допълнителни неприятности.

Щом написах в “Гугъл” името Gloria, първата подсказка беше Gloria Allred – това е адвокатката на Джени Суши. Едва по-долу се появиха Глория Естефан, Глория Гейнър и родната Глория. Олред е не само известна юристка, но и свирепа феминистка. Трябва да е ясно, че Пулев е нарочен за курбан от световната джендърна мрежа, фондациите на Сорос и любимата кауза на Демократическата партия в САЩ. Така че трябва много сериозно да помисли за защитата.

Срещу юридически терминатор като Олред горкият Пулев няма шансове, освен ако не наеме друг елитен американски адвокат.

Лошото е, че тези

хора вземат по

1000 долара

на час

и нагоре. Ако делото се проточи, ще са нужни милиони. Явно Кубрат няма пари за такава битка и ще трябва да приеме извънсъдебно споразумение, което най-вероятно ще му отнеме бъдещите боксьорски хонорари. Ще го ошмулят до шушка.

Изводът е, че трябва да потърси някакво сериозно финансиране. Очевидно правните разноски на Джени Суши се поемат от феминистки организации, които имат спонсори като Сорос. Това дава възможност на Кобрата да приеме ролята на жертва на екстремния феминизъм. То не е и роля, а факт.

За да финансира своята благородна кауза, Кобрата би могъл да използва интернет платформата GoFundMe (“Спонсорирай ме”). Стига да стане известен, много мъже биха му помогнали. Сред тях и някои консервативни фондации, близки до Републиканската партия.

Платформата

GoFundMe

се използва за най-различни каузи и нужди. Например уволненият заради конспирация срещу Тръмп агент от ФБР Питър Строк е събрал близо половин милион долара. Над 20 милиона са дошли за строителството на стената по южната граница на САЩ. Но има и други подобни платформи и фондации, които биха помогнали на Кобрата – стига да успее да се включи в обществената реакция срещу движението МеТоо (“Мен също”).

Както е известно, това е движение на жените, които някога са били сексуално използвани или притеснявани от хората с власт, дълго са го крили и сега решават да го извадят на показ. Тъй като Тръмп е знаменит с некавалерско отношение към дамите, демократите взеха МеТоо на въоръжение. Скоро обаче то се обърна и срещу тях самите. Републиканците веднага напомниха, че бившият президент Бил Клинтън е прословут сексуален булдозер, а Хилари е замитала след него. Дори свидната икона на демократите Джон Кенеди бе разкрит като върл сексуалист.

За две години пострадаха над 200 прочути мъже и от двете страни на барикадата – бизнесмени, телевизионни водещи, актьори. Нещата заприличаха на лова на вещици през Средновековието. Я някоя жена се е оплакала от теб, и край – главата ти пада без никакви доказателства.

Тези дни

пострада и

бившият

вицепрезидент

Джо Байдън,

който тъкмо се канеше да обяви кандидатурата си за президент от демократите. Той си има една стара слабост, която проявява на официални събития – ако на трибуната край него стои някоя дама, веднага слага ръце върху раменете ѝ покровителствено и започва да шепне в ухото ѝ мили глупости. Какво ги прави насаме, историята мълчи. Ако не беше демократ, МеТоо досега да го е обесило на кестена пред Белия дом.

Тези дни Луси Флорес, политик от Невада, реши да опише в пресата впечатленията си от номерата на Байдън през 2014 година: “Тъкмо поемах въздух, за да се обърна към тълпата, и усетих две ръце върху раменете си. Замръзнах. Защо вицепрезидентът на САЩ ме пипа? Усетих как ме доближава отзад. Той се облегна върху мен и пое въздух от косата ми. Помислих си, че днес не съм си мила косата, а вицепрезидентът я мирише.”

И така нататък, и така нататък, до страстна целувка по темето. Резултатът е ясен – Джо Байдън няма да е следващият президент на САЩ.

Движението на обидените дами достигна своя апогей и тръгна надолу през есента на миналата година, когато се опита да спре назначаването на съдията Брет Кавано за член на Върховния съд. Последният коз на демократите срещу Кавано се оказа калифорнийската професорка по психология Кристин Форд. Това лято тя си спомнила, че преди 40 години била опипана и почти изнасилена от Кавано на един младежки купон. Тогава тя била на 15, а той – на 17. При изслушването в Сената тя не успя да си спомни нито къде е станала случката, нито кога. Свидетелите, които посочи, не си спомниха нито за купона, нито за Кавано. Възникнаха и половин дузина лъжесвидетелки, които се опитаха да изкарат Кавано злостен сериен изнасилвач. Накрая лъжите преляха чашата и

каузата на

озлочестените

дами взе да

писва

Случаят с Пулев идеално се вписва в борбата на Републиканската партия – беден боксьор от Източна Европа попада в капана на златотърсачка с леко поведение, а зад нея веднага застават видни феминистки като Глория Олред, Сорос и Демократическата партия. Заради една невинна целувка, която за европейците е като “добър ден”, те искат да изстискат и последната стотинка на младия човек, изкарана с пот, кръв и много удари по главата. Вампири!

Сюжетът много напомня проблемите на Тръмп заради порноактрисата Сторми Даниелс и нейния адвокат Майкъл Авенати, специалист по шантаж и изнудване. Авенати бе станал любимец на демократите, буквално всеки ден гастролираше по централните телевизии, даваше интервюта в “Ню Йорк таймс” и “Вашингтон пост”, дето се вика – страх те е да си включиш ютията, да не се обади и от там. По едно време даже щяха да го кандидатират за президент през 2020 година. Но щом през есента извади лъжесвидетелка срещу съдията Кавано, звездата му залезе. Тези дни Кавано бе арестуван защото се оказа, че се опитвал да изнудва компанията “Найки” за 25 милиона долара.

Така че Пулев се оказва притежател на

сюжет, който

може да свърши

чудесна работа

на

републиканците

Достатъчно е да пробие в телевизията “Фокс нюз”, и ще стане знаменитост. Друга много подходяща медия е сайтът “Брайтбарт”. Попадне ли веднъж в тяхната машина, веднага ще се намерят и спонсори за предстоящите съдебни битки.

И тук стигаме до отговорността на българското правителство. Време е да разбере, че ако Джени Суши успее да осъди Пулев, това ще бъде позор за цяла България. Но нали това правителство има братски връзки с Републиканската партия? Нали сега ще купуваме от САЩ изтребители? Нали някои ходят на молитвени закуски? Ако случаят “Пулев” стигне до Тръмп, нищо чудно да го използва в някой от своите масови митинги. И после нашият боец няма спиране!

– Валери Найденов









Може да харесате

ПОЛИТИКА

Радев пред трудна дилема. Остана почти без избор и предупреди: Ще направя всичко възможно да не се стигне до конституционна криза! Българският президент Румен...

СВЯТ

САЩ, Великобритания и Украйна стоят зад терористичния ок в “Крокус сити хол”. Това съобщи пред журналисти шефът на руската Федерална служба за безопасност Александър...

СКАНДАЛ

Нещо се случва с наркомана Кирил Петков. Прекалил ли е? Лошо ли му е? В гърлото ли си бърка? Неуместна сцена се разигра днес...

ФОКУС

Докато сглобката се руши, ГЕРБ и ДПС правят спойка Живеем в страната на чудесата. Най-голямата политическа сила – ГЕРБ, се държи като опозиция, нищо,...

СЛУШАЙТЕ РАДИО