Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

НОВИНИ

Българска журналистка сензационно: Скрипал са били натровени с фентанил, а не с Новичок!





Болницата в Солсбъри е прикрила, че бившият руски шпионин Скрипал и дъщеря му са били натровени не с Новичок, а с фентанил. Това твърди сензационно разследващата журналистка Диляна Гайтанджиева.

Като доказателство тя прилага два скрийншота от сайта на болницата. На единия действително е написано, че в здравното заведение са приети мъж и жена, приели фентанил. На другият тази информация вече е свалена и подменена с друга.

*****
Близо 200 британски военнослужещи “налазват” Солсбъри заради отравянето на Скрипал

За дезинфекция на Солсбъри, където в началото на март бе отровен бившият офицер от руското Главно разузнавателно управление (ГРУ) Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия, ще бъдат задействани 192 британски военнослужещи.

Това заяви министърът на отбраната на Обединеното кралство Гавин Уилямсън, цитиран от Интерфакс. Изявлението му идва дни, след като на 20 април се появи притеснителната информация, че в Солсбъри може все още да има места, заразени с „Новичок“.

В изявление, публикувано на официалната интернет страница на военното ведомство в Лондон се казва още: „Ние засилваме методите на сдържане и на отбранителна политика, особено чрез НАТО, за сдържане на руската агресия.

Припомняме, че по-рано днес шефът на ОЗХО падна в капана на руските шегаджии Вован и Лексус и направи важни разкрития за отровата, използвана срещу Скрипал.









Може да харесате

АНАЛИЗИ

Наближаващите избори за Европейски парламент, от чиито резултати пряко зависи съдбата на сегашния екип от европейски ръководители, оглавяван от Урсула фон дер Лайен и...

СКАНДАЛ

Кирил Петков категорично отрече слуховете, че е наркоман. В предаването „Евродикоф“ съпредседателят на ПП заяви, че никога през живота си не е употребявал наркотици...

ПОЛИТИКА

Добрата идея за непрекъснат парламентарен надзор над изпълнителната власт беше извратена от лоши политици Едва ли остана някой у нас, на когото да не...

КОНСПИРАЦИЯ

Защо Борисов похарчи Митов и Главчев Изскача сянката на “Галя от посолството”. Има ли запис с О’Брайън, който натиска мутрата от ГЕРБ Нелогичната, истерична...

СЛУШАЙТЕ РАДИО