Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times
Новият тийзър трейлър на финалния сезон

LIFE

Последният сезон на “Game of Thrones” започва на 14ти април





Осмият и последен сезон на хитовия сериал на HBO “Game of Thrones” (Игра на тронове) започва на 14 април. Новият тийзър трейлър на финалния сезон, който HBO показа на наградите “Златен глобус” миналата седмица, започва с кадри за истинското родословие на Джон Сноу, докато той минава покрай криптата на леля си Лиана Старк.

Забележителен момент е перото пред криптата на Лиана Старк, поставено от Робърт Баратеон в първия епизод от поредицата. В петия сезон Санса докосна перото, когато посети статуята на леля си.

Джон все още не е разбрал, че той е наполовина Старк и наполовина Таргариен, но това със сигурност ще бъде съществена част от неговата история в последния сезон, пише изданието Business Insider.

Една от най-дългоочакваните сцени е срещата между Аря и Джон, които не са се виждали от втори епизод на първия сезон. Тогава той й подари неговия скъпоценен меч.

Видеото, показано от HBO на “Златен глобус”, завършва с пристигането на Денерис Таргариен и Джон Сноу в Уинтърфел. Те са посрещнати от Санса Старк, която казва на Денерис, че Уинтърфел е нейн. Това е препратка към първия сезон, в който Нед Старк посрещна краля Робърт Баратеон в замъка и му каза, че той е негов.

Сезонът ще има шест епизода, докато предишните сезони бяха с по 10 епизода. Те обаче ще бъдат по-дълги от един час, допълва изданието.









Може да харесате

СВЯТ

Световният ред, основан на либералната идеология, се срина и трябва да бъде разрушен, трябва да бъде заменен от система на международни отношения, основана на...

ФОКУС

Носителят на награди журналист, автор на популярната книга „Дълбоката държава“ и новия бестселър, наречен „Индоктриниране на нашите деца до смърт“, Алекс Нюман заяви, че...

ПАРИ

Руски съд разпореди изземването на средства на JPMorgan Chase в Русия на обща стойност 439,5 милиона долара седмица, след като руската банка VTB започна...

АНАЛИЗИ

Бездарността на властите стана проклятие за Великобритания Британският премиер Риши Сунак не отговори на очакванията на населението и счупи всички предишни рекорди на непопулярност,...

СЛУШАЙТЕ РАДИО