Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times
С други думи, в рамките на вече задълбочаващото се неравенство възниква проблемът с масата от ненужните хора ...

СВЯТ

Роботизацията ще погребе световния елит?





Сред факторите, допринасящи за възникването на глобална световна гражданска война, заедно с нарастващата материална и социална пропаст между бедните и богатите, както и “ерозията” на средната класа, експертът в областта на информационните технологии, преподавателят в Академията за информационни системи Е. Ларина вижда също и нарастващата роботизация, която постоянно ще увеличава редиците на безработните и “нежеланите” хора по света.
Така например, в книгата си „Умножаване на скръбта. Как да оцелеем в ерата на войната на елита”, тя пише: „Междувременно, дори според предпазливи експерти, през следващите 20 години до 45% от работните места в областта на умствения труд и повече от две трети в сферата на физическия, могат да бъдат заети от роботи и различни видове автоматизирани системи.
С други думи, в рамките на вече задълбочаващото се неравенство възниква проблемът с масата от ненужните хора … Дори и днес роботи, произведени в САЩ и Япония, с период на гаранция от малко повече от две години, се оказват по-евтини в монтажната индустрия, отколкото например китайски или индонезийски работници. Съвсем очевидно е, че нарастването на имущественото и социалното неравенство, липсата на перспективи за работа и все по-различните “социални асансьори” по целия свят неизбежно ще доведат до рязко увеличаване на социалното напрежение и противоречия.
Нещо повече, тези противоречия непрекъснато ще ескалират, а участниците в тях – ще се радикализират. Това практически в безалтернативната версия ще доведе до увеличаване на рисковете не само от междудържавни, глобални и регионални войни, но и от граждански войни по света.
По този начин планът на глобализаторите за създаване на единна световна държава, част от който е тоталната роботизация, в условията на продължаващо и дори нарастващо социално и имуществено неравенство между „върха” на световната паразитна Пирамида на властта и нейната „основа”, то неизбежно ще доведе до глобална световна гражданска война на всички народи на Земята срещу паразитния „елит” и неговите верни слуги. И е доста вероятно, че тази глобална гражданска война ще бъде в състояние да постави дебел “кръст” на този “елит”.
По този начин по-нататъшното изпълнение на плана за създаване на “нов световен ред” в бъдеще ще погребе точно онези сатанински и паразитни сили, които са ангажирани с неговото прилагане. И е крайно време хората на Земята да разберат кои са истинските им врагове и да спрат всяка вражда помежду си. Защото именно чрез разгръщане на местни, регионални и световни войни, окървавянето на народите помежду им, паразитният световен “елит” ще се опита да намали населението на нашата планета до 500 милиона души.









Може да харесате

СВЯТ

Махмуд Абас за решение на САЩ: Срамно и безотговорно! Нарушиха всички закони Палестина планира да преразгледа отношенията си със САЩ заради ветото върху приемането...

АНАЛИЗИ

Наближаващите избори за Европейски парламент, от чиито резултати пряко зависи съдбата на сегашния екип от европейски ръководители, оглавяван от Урсула фон дер Лайен и...

ПОЛИТИКА

Добрата идея за непрекъснат парламентарен надзор над изпълнителната власт беше извратена от лоши политици Едва ли остана някой у нас, на когото да не...

КОНСПИРАЦИЯ

Защо Борисов похарчи Митов и Главчев Изскача сянката на “Галя от посолството”. Има ли запис с О’Брайън, който натиска мутрата от ГЕРБ Нелогичната, истерична...

СЛУШАЙТЕ РАДИО